Ons verhaal 

“Dit ben ik, Roy Moezel. Ik ben een gediplomeerd HBO social worker die zich inzet voor het realiseren van een inclusieve samenleving.

In 2021 ben ik mijn maatschappelijke onderneming SamenMaatjes gestart. Voor veel mensen met een beperking is het moeilijk om deel te kunnen nemen aan een inclusieve samenleving. Er zijn vaak te veel obstakels, waardoor deze doelgroep vaak buiten gesloten wordt.
Dit vond ik erg om te zien en daardoor ben ik mijzelf gaan verdiepen in dit probleem. Ik ben aan het slag gegaan om drie maatwerktrajecten te gaan realiseren op het gebied van wonen, werken, leren en ontwikkelen.

Dit is mij gelukt, waardoor ik onze maatjes weer een plek kan geven midden in de samenleving. Het is prachtig om aan de slag te mogen gaan aan doelen, mijlpalen en ontwikkelingen van de Maatjes. Iedere dag ontwikkelen onze maatjes weer nieuwe competenties, vaardigheden en kunnen ze blijven werken aan hun eigen identiteit. Iedereen verdient een kans in onze samenleving en daarom is bij mij ook de slogan “Wie anders is, is vaak meer zichzelf dan anderen”.